loading

Een moment astjeblieft..
0
close
search-clear search-send

Urban Media Streetart Cookbook Softcover boek

14,90 € incl. BTW
plus verzendkosten
uitverkocht

Beschrijving more

Street Art Cookbook - A guide to Techniques and Materials is de redding voor elke beginner van de straatkunst. Dit boek staat vol met tips en handige weetjes over street art. Dit boek zal ervoor zorgen dat jij als beginneling net zo bekend en goed wordt als de meesters! In Street Art Cookbook vind je vele handige technieken, tips en beschrijvingen hoe je het perfecte stencil met een grafisch programma maakt en verder krijg je alle ingredienten om de perfecte street-art-soep te bereiden!

 

Dit habdige boek laat ook nog andere geavanceerde technieken zien. Ook zeefdrukken, installaties en guerilla gardening worden uitgelegt en daarom is Street Art Cookbook de ideale guide tot het pad der meester der street art.

 

Naast alle goede tips vind je in dit boek ook interviews met bekende artiesten en vele voorbeelden. Dit boek is zeker een aanbeveling!

 

Softcover, 140 pagina's, Tekst: Engels, formaat: 15cm x 21cm

Art. Nr.: BU30303

Vragen over het artikel more

reminder
X

Dit artikel is momenteel verkocht. Druk op 'remind me' en wordt zonder verplichtingen via je mail geÏnformeerd als het artikel bij ons binnen komt.

Dit artikel is momenteel niet op voorraad. Druk op 'remind me' en wordt zonder verplichtingen via je mail geÏnformeerd als het artikel bij ons binnen komt.

Privacy statement

remind me

reservation

Uitverkocht
X

Dit artikel is in deze maat momenteel uitverkocht. De maat is nog wel beschikbaar in andere kleuren. Hier vind je de direct beschikbare alternatieve kleuren.