loading

Een moment astjeblieft..
0
close
search-clear search-send

Stylefile #39 Rhein-Main magazine

6,50 € 2,00 € incl. BTW
-69%
plus verzendkosten
uitverkocht

Beschrijving more

Wij doen blauw! Net op tijd voor de zomer, we hebben alles laten vallen om nog een felgekleurde graffiti scene af te krijgen. Het Stylefile #39 - INDIGOfile heefd weer eens alles te bieden, wat het met spray-bomb nog leuker maakt dan zonder. Van de grillparty aan de Hall of Fame tot aan het tunnelparty in de underground.

Van Zweden tot Cuba, hebben we de mooiste delen van de stad sammengesteld en in een 84-pagina's boekje verwerkt. In aanvulling op muren, treinen, en de INDIGO schetsen is er dit keer ook een special met INKA, die ook coverskizze gemaakt heeft, B-MAN, RAKE, NAKZ en een Stylefile VS. NILS MÜLLER dubbelseidig te ondekken. Als dat niet zomers genoeg voor de een of ander verteld 1UP van Berlijn ons in een interview van hun reizen naar Cuba, Thailand, Istanbul en Parijs.

Over het geheel genomen een mix echt bij elke gelegenheid past, zoals een indigo blauwe spijkerbroek. In de winter zijn er dann de DISCOfile voor onze 40e verjaardag. Send Flix!

Art. Nr.: MA10139

>>> Check the Preview (10,9mb)

Vragen over het artikel more

reminder
X

Dit artikel is momenteel verkocht. Druk op 'remind me' en wordt zonder verplichtingen via je mail geÏnformeerd als het artikel bij ons binnen komt.

Dit artikel is momenteel niet op voorraad. Druk op 'remind me' en wordt zonder verplichtingen via je mail geÏnformeerd als het artikel bij ons binnen komt.

Privacy statement

remind me

reservation

Uitverkocht
X

Dit artikel is in deze maat momenteel uitverkocht. De maat is nog wel beschikbaar in andere kleuren. Hier vind je de direct beschikbare alternatieve kleuren.