loading

Een moment astjeblieft..
0
close
search-clear search-send

Gratis terugsturen

Retournering

Retourtermijn
Mochten de bestelde artikelen niet passen of bevallen kun je het binnen 30 dagen aan ons terugsturen.

Voor alle aankopen bieden wij je naast het wettelijke herroepingsrecht een vrijwillig retourrecht aan van 30 dagen na ontvangst van de waren. Met dit retourrecht kunt u de waren (ongedragen en ongewassen) binnen 30 dagen aan ons terugsturen.

Let er alsjeblieft op dat wij alleen artikelen terugnemen, die niet gedragen, ongewassen en in de originele staat zijn. Verwijder ook de etiketten niet. Verzegelde artikelen (boeken, video’s, o.a.) zijn ook alleen om te wisselen als ze verzegeld zijn.

Kosteloze retournering
Wil je iets aan ons retourneren dan kan je dat met hulp van retouretiketten doen.
Hoe dat precies functioneert staat hier.

Austria France Poland
Belgium (Dutch) Germany Portugal
Belgium (French) Greece Romania
Bulgaria Hungary Slovakia
Croatia Ireland Slovenia
Cyprus Italy Spain
Czech Republic Latvia Sweden
Denmark Lithuania Switzerland
Estonia Luxembourg United Kingdom
Finland Netherlands  

 

 

 

 

 

 

 

 

Let goed op het pakketbewijs, dat je bij het afgeven van het product ontvangt. Dit is het bewijs van jouw retournering en hierop staat ook jouw pakketnummer. Zo kan jouw pakket bij problemen makkelijker gevonden worden.

Als je op het retourformulier hebt aangegeven dat je een omruilartikel wil, dan verzenden wij deze gratis. Wanneer het omruilartikel niet of niet meteen te leveren is, word je gelijk op de hoogte gesteld door onze klantenservice.

Omruilstatus
Wanneer jouw pakket bij ons aankomt krijg je per mail een bericht. Omruil wordt door ons in de regel dezelfde dag nog gecontroleerd en verwerkt.
De duur van het terugstorten hangt af van de betalingsmethode.

 • Vooruitbetalen
  Wij maken het bedrag over op jouw bankrekening. Let erop dat jouw bankgegevens goed en volledig staan aangegeven op het retourformulier.
 • Creditcard
  Wij boeken het bedrag terug op jouw creditcard. Let erop dat de boeking vaak voor het eerst te zien is bij de volgende creditcardafschrift.
 • PayPal
  Wij maken het geld over op jouw PayPal-account
 • Ideal
  Wij maken het bedrag via Ideal over